Volkl

 • VOLKL Racetiger SL (ROCKER)

  Deze gebruikte lichte Volkl Racetiger ski’s zien er nog uit als nieuw! De ski draait super makkelijk vooral wat kortere bochten. Voor iemand die met plezier op vooral blauwe en rode pistes is deze ski zeer geschikt. Kinderen en volwassenen tot 80 kilo kunnen hier de hele dag met plezier op skien.

  De ski’s zijn inclusief bindingen + gewaxt en geslepen!

  165,00 120,00
 • Völkl Racetiger JR (ROCKER)

  Völkl Racetiger JR met binding

  89,00
 • Völkl Racetiger SRC (ROCKER)

  De Völkl RaceTiger SRC is de beste keuze voor de sportieve, piste georiënteerde slalom skiers. Door zijn taillering is de ski de perfecte kruising tussen een slalom- en een racecarver. Dankzij de Full Sensor Woodcore heers je over snelle korte en strakke bochten. Het is een sportieve veelzijdige piste-ski die hoog scoort als het gaat om korte en middellange bochten. De RaceTiger SRC preseert goed op harde en zachte sneeuw. De Full Sensor houten kern van de ski zorgt voor goede ondersteuning en stabiliteit.

  De ski’s zijn inclusief bindingen + gewaxt en geslepen!

  189,00
 • VOLKL RTM 8.0 (ROCKER)

  De RTM 8.0 is een geweldige ski voor de beginnende tot gemiddelde of de recreatieve skiër die wil stoppen met wachten in de rijen van de verhuurwinkel. Gemaakt met een Dual Wood Core, voelt de RTM 8.0 stijver aan dan zowat elke andere ski in deze prijsklasse. De twee stroken hout in de kern zijn omgeven door PU om je wat trillingsabsorptie te geven. De Powershell-constructie van Volkl zorgt er voor een flexibele ski die makkelijk kan buigen, voor eenvoudige controle en gemakkelijk sturen.

  Tip Rocker helpt je een bocht te nemen zodra je de ski op de rand kantelt, en camber onder de voet geeft je stabiliteit en houvast op de geprepareerde pistes. Als u op zoek bent naar iets heel gemakkelijks om te skiën, en u bent klaar met het verspillen van geld aan huurski’s, dan is de Volkl RTM 8.0 een geweldige ski voor u.

  De ski’s zijn inclusief bindingen + gewaxt en geslepen!

  199,00 169,00
 • Völkl Racetiger SL + Marker 7.0 bindingen NIEUW

  Völkl Racetiger SL + Marker 7.0 bindingen

  275,95