Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer
Naam: Skihandel Heeze
Vestigingsplaats: Leende
E-mailadres: info@skihandel.nl
KvK nummer: 17267582
BTW nummer: NL821505786B01

Artikel 2 Geldigheid van deze voorwaarden 
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten door www.skihandel.nl, gevestigd te Leende, hierna te noemen Skihandel Heeze, aangegaan.
2. De opdracht of bestelling van de opdrachtgever geldt als acceptatie van de algemene voorwaarden van Skihandel Heeze.
3. Bijzondere van de voorwaarden van Skihandel Heeze afwijkende bepalingen zijn slechts bindend indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.
4. Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Artikel 3 Prijzen
Alle prijzen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn afgedrukt in Euro inclusief BTW exclusief verzendkosten. Zowel aan de controle van onze site als aan onze prijzen is veel zorg besteed. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van type- en zetfouten.

Artikel 4 Bestellen
Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het kan incidenteel voorkomen dat een artikel op een eerder moment door iemand anders gereserveerd/besteld is terwijl het nog op de website te zien is. In dit geval wordt de klant daarvan op de hoogte gesteld en vervalt aanspraak op dit artikel. Een eventuele gedane betaling voor dit artikel wordt teruggestort of u kunt desgewenst een ander artikel bestellen. Skihandel Heeze kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die kan voortvloeien uit het niet voorradig zijn van een artikel.

Artikel 5 Bestelling annuleren
Een bestelling kan zonder opgaaf van reden door de klant worden geannuleerd. 
Is een bestelling reeds door ons verstuurd, dan kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.

Artikel 6 Levering
Levering vind plaats binnen 1 tot 2 werkdagen na de ontvangst van de betaling. Er wordt gestreefd om de bestelling te leveren binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling. Aan de leveringsplicht van Skihandel Heeze zal zijn voldaan als de bestelling door PostNL is afgeleverd, waarbij als leveringsbewijs het PostNL track&trace rapport geldt. In geval van brievenbuspost is aan de leveringsplicht voldaan als de bestelling door Skihandel Heeze op het postkantoor is afgegeven of in de PostNL brievenbus is gedeponeerd.

Artikel 7 Herroepingrecht bij levering van producten
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veerrtien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
2. Tijdens deze termijn zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De klant zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de klant het product wenst te behouden. Indien de klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
3. Het retouradres staat vermeld op de adressticker van het ontvangen pakket. Hebt u deze niet meer, mail of bel ons dan voor het retouradres. De klant dient het verzendbewijs van de retourzending te bewaren totdat Skihandel Heeze een bevestiging van de ontvangst heeft gegeven. Als leveringsbewijs geldt het PostNL track & trace rapport.
4. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten en het risico van terugzending voor zijn rekening. Ongefrankeerde retourzendingen of zendingen onder rembours worden niet in ontvangst genomen door Skihandel Heeze.
5. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
6. Indien de consument een artikel wil ruilen wat juist door ons is verzonden is de consument de verzendkosten en de eventuele meerprijs verschuldigd aan Skihandel Heeze. U mag de verzendkosten (€6,75) in uw retourpakket doen of overmaken op ons rekeningnummer onder vermelding van uw naam en de referentie.

Artikel 8 Verzenden
De verzendkosten zijn voor rekening van de klant en zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van het verpakte artikel en de gekozen verzendwijze.
Het is ook mogelijk om artikelen op afspraak op te halen (Langstraat 3 – Hal 3a,te Leende). In dat geval betaalt de klant geen verzendkosten. Pakketten worden verzonden met de PostNL basis pakketpost. Tot € 125,- bedragen de verzendkosten € 6,95. Boven de € 125,- verzenden wij gratis.
Het pakket krijgt een streepjescode (barcode) en is traceerbaar via Track&Trace. Pakketpost kan bij uw afwezigheid bij buren worden afgeleverd. Wilt u dit niet, kies dan voor aangetekende pakketpost. Als u een adres opgeeft waar meerdere personen aanwezig kunnen zijn (zoals instellingen, bedrijven, winkels, kantoren, studentenhuizen, kamerverhuur e.d.) kan PostNL uw pakket aan een van de aanwezige personen aldaar overhandigen. Neem voor alle overige hieronder genoemde diensten van PostNL vooraf contact met ons op over de mogelijkheden.
– PostNL pakketpost zwaarder dan 10 kilo
– PostNL aangetekend pakket
– PostNL aangetekende pakketpost zwaarder dan 10 kilo
– Verzending naar het buitenland
– Rembourszending

Artikel 9 Betaalwijze
Alle artikelen dienen vooraf door de klant te worden betaald. U kunt betalen met iDEAL of zelf het bedrag overmaken op: Rekeningnummer: NL 03 INGB 000 62 166 96 t.n.v. Skihandel Heeze. Ook is het mogelijk om, wanneer u de spullen afhaalt, contant of per pin het bedrag te voldoen. 

Artikel 10 Maten
De maat van een artikel wordt vermeld zoals deze door de fabrikant is opgegeven (zoals deze op een eventueel label staat)

Artikel 11 Afbeeldingen van artikelen
Alle afbeeldingen van het artikel zijn indicatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Houdt u er rekening mee dat zowel een foto als uw beeldscherm een kleurverschil kan weergeven.

Artikel 12 Afgeprijsde Artikelen
Op artikelen die afgeprijsd zijn wordt geen geld retour gegeven.

Artikel 13 Garantie
Skihandel Heeze geeft op al haar producten 2 jaar garantie.

Artikel 14 Privacy Policy
Skihandel Heeze respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.Skihandel Heeze zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Mocht u vragen hebben of de voorwaarden of u iets niet duidelijk zijn neem dan contact met ons op!