157

 • Atomic Nomad S Intruder

  De Intruder is een veelzijdige, krachtige en toegankelijke ski met dezelfde kenmerken van de Nomad Smoke, geschikt voor een gemiddelde tot gevorderde skiër.

  185,00
 • ATOMIC COLT ARC-L

  De COLT ski van Atomic is één van de meest toegankelijke ski’s van Atomic. Zeer wendbaar en gemakkelijk te sturen, waardoor je de ski met een nog grotere precisie onder controle kunt houden. De COLT is dé perfecte ski voor skiërs die op zoek zijn naar een ski die ze gemakkelijk onder controle kunnen houden, maar wel veel plezier biedt.

  195,00
 • Fischer XTR Pro Mnt 77

  Opgebouwd op basis van de nieuwste Razor Shape constructie. Hierbij zijn de zgn. Sidewalls afgevlakt waardoor het gewicht gereduceerd wordt.

  De ski heeft een houten kern gecombineerd met ABS Sidewalls in een klassieke sandwich constructie.

  195,00
 • Atomic Redster Marcel Hirscher SL Rood

  Dit model ski is vernoemd naar de drievoudige wereldbekerwinnaar Marcel Hirscher. Een zeer interessante ski, omdat het in feite twee verschillende ski’s zijn onder één naam. De ski combineert de uitstekende prestaties van de snelste slalom ski met het ontwerp van de drievoudige wereldbekerwinnaar. De ski is geschikt voor skiërs die het maximale van zichzelf en van hun ski vragen.

  225,00